Cisi styrker kompetencerne

31/08/2022

Det glæder os, at Lissi Collatz Glade er startet hos Cisi P/S som kundeservice- og administrationschef pr. 1. august 2022.

Lissi tiltræder stillingen som en naturlig forlængelse af Cisi’s positive udvikling og fokus på at levere branchens bedste service indenfor rådgivning og leverance af udstyr og inventarløsninger til den danske sundhedssektor.

Lissi er en stærk udvidelse af vores høje erfaringsniveau og viden. Lissi har mange kompetencer i forhold til vores høje erfaringsniveau og viden med mere end 20 års karriere bag sig i den danske sundhedssektor, hvor hun bl.a. har arbejdet som
afdelingssygeplejerske, sygeplejerske med ansvar for hygiejne & patientsikkerhed og senest som funktionsleder på Danmarks første automatiserede regionale sterilcentral i Region Hovedstaden.

Lissi har parallelt hermed gennemført en Master i offentlig ledelse og vil med sin samlede erfaring medvirke til, at vi kan bevare og videreudvikle vores services samt sikre, at vores løsninger også i fremtiden vil være på det højeste niveau indenfor hygiejne, patientsikkerhed, arbejdsmiljø, bæredygtighed og økonomisk effektive løsninger.

Slutteligt passer Lissi med hendes positive personlighed, disciplin og integritet godt ind i det eksisterende team i Cisi.

Vi glæder os over udvidelsen af vores team i Cisi og håber at vores kunder og samarbejdspartnere ligeledes vil byde Lissi velkommen i vores fælles dagligdag.