Om os

Cisi Systems A/S tilbyder rådgivning og salg af indretningsløsninger til hospitaler, lægepraksis, klinikker og plejehjem. Vi sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet og i at yde den bedst mulige rådgivning og service for vores kunder.

Cisi Systems A/S er etableret i år 2011 og er et 100% danskejet selskab.  Såvel ejer som medarbejdere har mange års erfaring fra arbejde med og i sundhedssektoren.

Vores produktsortiment er både bredt og dybt.  Sortimentet består bl.a. af depot- og medicinskabe, reoler og vogne til transport og opbevaring af forbrugsartikler, samt vogne og udstyr til det patientnære arbejde i såvel operationsafsnit, behandlingsrum og på sengestuer. Herudover har vi et nøje udvalg af undersøgelseslejer og behandlingsstole af høj kvalitet. Vi laver gerne specialløsninger med udgangspunkt i vores kunders specifikke behov. Se alle vores produkter her eller download vores produktkatalog.

Vision

Vores primære fokus er at skabe funktionelle løsninger af høj kvalitet for plejepersonale og patienter.

Mission

Formålet er, gennem professionel rådgivning og produkter med gennemarbejdet design, at levere løsninger, hvor sikkerhed, ergonomi, brugervenlighed og hygiejne bliver tilgodeset, så vi kan:

  • Forbedre patientsikkerhed med hygiejniske og pålidelige løsninger
  • Skabe det bedste arbejdsmiljø for vores hårdtarbejdende sundhedspersonale
  • Arbejde for øget bæredygtighed i vores sundhedsvæsen
  • Sikre effektiv anvendelse af de offentlige midler og ressourcer

Værdier

Vores værdier bygger på kvalitet, pålidelighed, service og erfaring.